Trouwauto huren? Zo wordt jullie trouwdag onvergetelijk

Jullie gaan trouwen! Daar hoort natuurlijk een mooie bruidsauto bij. Trouwerijen zijn nou eenmaal niet compleet zonder een gave bolide die past bij jullie thema of voorkeuren. Naast de locatie, de trouwjurk én de gastenlijst, hoort ook luxe autoverhuur op de checklist. Welke exclusieve auto’s kun je huren en hoe wordt jullie entree op de trouwdag onvergetelijk?

3 tips voor het huren van een bruidsauto

De gezinswagen of de boodschappenauto laat je op deze dag liever thuis. Op jullie trouwdag mag het namelijk nét wat exclusiever, opvallender en chiquer. Maar waar moet je rekening mee houden als je kiest voor exclusieve autoverhuur voor de mooiste dag van jullie leven?

1. Bruidsauto en decoratie die past bij het thema 

Steeds meer bruiloften hebben een thema. Zoals romantisch, Italiaans of sportief. Denk dus aan een dresscode en een goede locatie, maar ook aan een bijpassende trouwauto. Ga je voor sportief? Dan is een Mercedes AMG of Audi RS een goede keuze. 

Is het thema klassiek of elegant? Kies dan voor oldtimers, Rolls Royce, Bentley of sportauto’s zoals Porsche en Ferrari. Verhuurbedrijven kunnen je adviseren. Deluxe Autoverhuur weet precies welke trouwauto past bij jullie dag! Denk ook na over de decoratie van de auto. Wil je een bloemstuk of een strik op de motorkap? Trouwauto verhuur bedrijven adviseren je graag. 

2. Tweezitter of grote auto?

Welke bruidsauto je kiest is ook afhankelijk van wie er meerijden. Hebben jullie kindjes of wil je ook dat jullie ouders of de fotograaf mee kunnen? Dan is een ruime trouwauto een goede keuze. Als je samen de entree wilt maken, kun je ook kiezen voor een tweezitter bruidsauto. Zoals een Lamborghini of Ferrari dit zijn opvallende sportwagens waar je zeker de show mee steelt. 

3. Cabrio of niet?

Een cabrio trouwauto huren spreekt natuurlijk tot de verbeelding. Toch is dat niet altijd de meest handige keuze. Zeker niet als je in de herfst of in de winter wilt trouwen. Welke exclusieve auto je huurt is dus ook afhankelijk van het seizoen waarin je trouwt. Als de zon schijnt is een cabrio bruidsauto fantastisch, maar dat wordt snel minder als het regent.  

Luxe autoverhuur voor trouwerijen?

Op deze dag staan jullie in de spotlights. Alle ogen zijn gericht op het bruidspaar. Reden genoeg dus om een spetterende entree te maken. Dat doe je natuurlijk het liefst in exclusieve of opvallende auto’s. Zoals sportauto’s, echte klassiekers of oldtimers. Om op jullie dag rond te kunnen rijden in een mooie bolide, hoef je zelf geen dure aankoop te doen. Een mooie bruidsauto die past bij het thema van jullie bruiloft kun je namelijk ook huren bij Deluxe Autoverhuur. 

AMG NEEMT ALLE TWIJFEL WEG: DE V8 KOMT HELAAS NIET MEER TERUG IN DE E- EN C-KLASSe.

Er waren geruchten dat Mercedes-AMG de nieuwe C63 en E63 met een V8 motor zou leveren, helaas heeft AMG CEO Michael Schiebe dit definitief ontkent.  De nieuwe C63 S E Performance heeft dus 4 cilinders minder, gelukkig verzacht Mercedes de pijn door de hoog systeemvermogen van de aandrijflijn die mede door de Formule 1-afdeling ontwikkeld werd. Hij beschikt namelijk over 680 pk met een koppel van 1.020 Nm en een vierwielaandrijving. 

Titel

Korte omschrijving blog.