Deluxe Experience

Ervaar jouw droomauto

Bij Deluxe Autoverhuur is het mogelijk om de ervaring van een supercar mee te maken!

Droom jij er altijd al van om te rijden in een supercar? Bij Deluxe Autoverhuur kunnen wij dit waarmaken. Bij ons is het mogelijk om samen met een instructeur een uur lang (zelfstandig) te rijden in een van onze exclusieve auto’s.

Wordt het een Lamborghini, Ferrari of een Rolls Royce? Bij Deluxe Autoverhuur is het allemaal mogelijk! Wil jij alle auto’s in ons wagenpark bekijken? Neem dan een kijkje op deze pagina.

Wil jij iemand verrassen die nog geen rijbewijs bezit met de Deluxe Experience? Dan is dat ook mogelijk! Zij kunnen meerijden met een van onze instructeurs.

Bedrijfsuitje met supercars

Een bedrijfsuitje organiseren kan een uitdaging zijn, vooral als je op zoek bent naar iets unieks en spannends. Bij Deluxe Autoverhuur hebben we de perfecte activiteit voor jou en je collega’s.

Stel je voor dat je samen met je collega’s in een supercar rijdt en geniet van de sensatie van het rijden in een van ’s werelds meest exclusieve auto’s. Bij Deluxe Autoverhuur kun je een uur lang (zelfstandig) rijden in een Lamborghini, Ferrari of Rolls Royce, onder begeleiding van een ervaren instructeur.

Onze Deluxe Experience is perfect voor teambuilding en het creĆ«ren van onvergetelijke herinneringen met je collega’s. Het is een geweldige manier om de banden binnen het team te versterken en om even weg te zijn van de dagelijkse routine op kantoor.

En als je wilt dat iedereen kan meedoen, zelfs degenen zonder rijbewijs, dan bieden we de mogelijkheid om met een instructeur mee te rijden en toch te genieten van de sensatie van het rijden in een supercar.

Dus waar wacht je nog op? Neem een kijkje op onze website en boek vandaag nog jouw Deluxe Experience voor een onvergetelijk bedrijfsuitje!

Hoe werkt het?

Ben jij er klaar voor om de Deluxe Experience te beleven? We beginnen de Deluxe Experience bij onze showroom in Utrecht. Daar kan je al onze exclusieve auto’s bewonderen en maak je je alvast warm voor de volgende ervaring. Hierna zal de instructeur de auto naar keuze samen met jou doornemen.

Ben je klaar om jouw droomauto te gaan rijden, dan ga je samen met de instructeur de weg op. Onze instructeur zal je op verschillende soorten wegen laten rijden, zodat jij elke ervaring meemaakt. Onze instructeur zorgt dat jij de maximale beleving uit deze droomrit haalt!