Deluxe Experience

Ervaar jouw droomauto

Bij Deluxe Autoverhuur is het mogelijk om de ervaring van een supercar mee te maken!

Droom jij er altijd al van om te rijden in een supercar? Bij Deluxe Autoverhuur kunnen wij dit waarmaken. Bij ons is het mogelijk om samen met een instructeur een uur lang (zelfstandig) te rijden in een van onze exclusieve auto’s.

Wordt het een Lamborghini, Ferrari of een Rolls Royce? Bij Deluxe Autoverhuur is het allemaal mogelijk! Wil jij alle auto’s in ons wagenpark bekijken? Neem dan een kijkje op deze pagina.

Wil jij iemand verrassen die nog geen rijbewijs bezit met de Deluxe Experience? Dan is dat ook mogelijk! Zij kunnen meerijden met een van onze instructeurs.

Hoe werkt het?

Ben jij er klaar voor om de Deluxe Experience te beleven? We beginnen de Deluxe Experience bij onze showroom in Utrecht. Daar kan je al onze exclusieve auto’s bewonderen en maak je je alvast warm voor de volgende ervaring. Hierna zal de instructeur de auto naar keuze samen met jou doornemen.

Ben je klaar om jouw droomauto te gaan rijden, dan ga je samen met de instructeur de weg op. Onze instructeur zal je op verschillende soorten wegen laten rijden, zodat jij elke ervaring meemaakt. Onze instructeur zorgt dat jij de maximale beleving uit deze droomrit haalt!

Auto huren? 🏎️